Ресторан аеропорту


Ресторан в аеропорту це не просто місце, де в очікуванні рейсу пасажир може перекусити бургер з чаєм. Останнім часом рівень і якість кухні в аеропортах значно підвищився, покуштувати страви від шеф-кухаря і насолодитися обідом, а при необхідності провести переговори, стало нормою в міжнародних аеропортах світу. Багато ресторанів в аеропортах залучають шеф-кухарів володіють зірками Мішлен, які пропонують гостям свої фірмові і національні страви. CNN представляє кращі ресторани, розташовані в великих аеропортах світу, речі безліч пасажирів спеціально відводять час щоб встигнути поласувати в них.
Hung's Delicacies, Міжнародний аеропорт Гонконгу
Hung's Delicacies існує з 2003 року, але спочатку був вуличним бістро, але з чудовою кухнею і в даний час заробив репутацію закладу з якісним сервісом і чудовою кухнею. До речі кухня даного ресторану пропонує гостям страви під незвичайним маринадом рецепт, якого хотіли б дізнатися багато. Три роки тому ресторан отримав зірку Мішлен. Треба відзначити, що пообідати в Hung's Delicacies приїжджають місцеві жителі, а не тільки пасажири аеропорту. "Коронними" страви закладу називають качиний мову в китайському лікері, гуси в секретному маринаді, курка в кунжутному маслі ...
La Moraga, Аеропорт Малаги, Іспанія
La Moraga розташована в Терміналі 3 аеропорту Малаги - це стильний гастробарі, що пропонує гостям "тапас", десерти та інші закуски, а також вельми оригінальні страви, наприклад гаспачо з ферешні. Управляє ресторанною кухнею знаменитий шеф, власник зірок Мішлен, автор кулінарної книги Дані Гарсія.
Plane Food, Лондонський аеропорт Хітроу, Великобританія
У Хітроу пасажирів пригощає всесвітньо відомий шеф Гордон Рамсі, володар дюжини зірок Мішлен. Стильний ресторан "Plane Food" розташований в Терміналі 5 і пропонує відвідувачам різноманітну кухню від смаженої свинини до вишуканих страв з морепродуктів.
Bubbles Seafood and Wine Bar, Аеропорт Скіпхол в Амстердамі
У ресторані-барі "Bubbles Seafood and Wine Bar" гостям пропонують покуштувати найсвіжіші устриці, лобстери з найкращим шампанським, ну і звичайно багато інших страв з морепродуктів.
Altitude, Міжнародний аеропорт Женеви, Швейцарія
У Altitude гостей чекає відмінний обід з фантастичним видом з вікна. Кухнею керують власники зірок Мішлен, шеф Жиль Дюпон (Gilles Dupont), Томас Берн (Thomas Byrne) і Фаб'єн Легон (Fabien Legon), в меню равіолі з камчатських крабів, фуагра і інші делікатеси

Похожие страницы